Share

Äntligen en AW med FS4 i fokus!

20/04/2018

Bodyflight Stockholm

Bodyflight Stockholm


Vi har nu fÄtt 15 min extra tunneltid till eventet.. Först till kvarn!!

VĂ€lkommen till Bodyflight i Bromma Fredagen den 20 april!
Vi i TeamX har förbokat ett antal timmar i tunneln med förhoppningen att vi skulle fÄ ihop ett helt gÀng sköna, ocoola maghoppare att hÀnga med under kvÀllen. Vi fixar ihop hoppförslag och nyttiga/roliga flygövningar att testa inne i tunneln, samt briefar och debriefar. Och sjÀlvklart vill vi gÀrna flyga med inne i tunneln ocksÄ!
Du tar med egen utrustning (inklusive viktbÀlte), samt bÀsta fredagskÀnslan!
Tid: Samling strax efter 18, första gÀngen hoppar in i röret kl 19:30.

Kostnaden beror pÄ hur mycket du vill flyga och hur mÄnga ni Àr som delar pÄ luften. En timme i röret kostar 7 000kr.
· Är ni tvĂ„ som anmĂ€ler er tillsammans och vill flyga med tvĂ„ TeamX:are kostar en kvarts flygning 875 kr var och en halvtimme 1750 kr var.
· Är ni tre hoppkompisar som vill flyga FS4 med en av oss betalar ni in 583kr per person.
· Om du inte fÄr med dig de vanliga hoppkompisarna denna kvÀll hjÀlper vi till med att hitta nÄgra andra pÄ ungefÀr samma nivÄ som du kan dela flygtiden med, om du vill.

AnmÀl dig senast tis 10 april genom att skicka ett mail till teamx.sweden@gmail.com. Ta med ditt namn, namnet pÄ de kompisar du tÀnkt flyga tillsammans med, och om ni vill köpa 15 eller 30 min flygtid.
Om du vill ha hjÀlp med att hitta nya hoppkompisar anger du det, sen fyller du i flygtid (15 resp 30 min), hur mÄnga timmar tunnel respektive maghopp du gjort totalt, samt hur mÄnga av dessa du gjort de senaste 2 Ären.

Visst ses vi den 20:e?!

Kramar alternativt high-fives,
Kata, Johanna, Lena och Bodil